Nieuws

Endless webdesign is gecertificeerd Google partner

Gepubliceerd op: 22 september 2016 door Endless webdesign

Endless webdesign is gecertificeerd Google partner. Naast de Adwords certificering zijn wij ook voor Google Analytics gecertificeerd.

Sinds 2015 is Endless webdesign gecertificeerd Google partner. Dat wil zeggen dat Google Endless erkent als professioneel Google Adwords Specialist. Deze Google AdWords-certificering is een professionele certificering die wordt toegekend aan personen die hebben aangetoond middels het afleggen van een examen, dat ze de algemene en geavanceerde functies van AdWords beheersen.

De Partner-status betekend dat Endless webdesign volgens Google over Adwords-vaardigheden en -expertise beschikt, aan de AdWords-bestedingsvereisten voldoet, voor omzetgroei voor bedrijf en klant heeft gezorgd en het klantenbestand heeft uitgebreid.

Met deze kennis kunnen wij voor u een doeltreffende Google AdWords en/of display campagne samenstellen en begeleiden. We hebben wekelijks contact met de adviseurs van Google om lopende campagnes te analyseren en bij te sturen waar nodig. Dit alles om ervoor te zorgen dat u de hoogst mogelijke conversie uit uw campagne haalt. Naast de Adwords certificering zijn wij ook voor Google Analytics gecertificeerd.

Meer nieuws uit deze provincie