ICIT | inspiring ideas

Wij verenigen merken met klanten, strategie met technologie en doelen met resultaten.  

Door onze digitale en online kennis te combineren met uw brede business achtergrond komen we samen tot strategische inzichten

Wij verenigen merken met klanten, strategie met technologie en doelen met resultaten. Door onze digitale en online kennis te combineren met uw brede business achtergrond komen we samen tot strategische inzichten

ICIT is een full solutions digital agency met vestigingen in Friesland, Amsterdam en Cuijk. De ICIT Group omvat de labels 'ICIT interactive' en 'ICIT domotics'. Beide labels bieden oneindige oplossingen binnen het digitale spectrum.  

Wij verenigen merken met klanten, strategie met technologie, en doelen met resultaten

Onze kracht ligt in concepting, ontwerpen, bouwen en beheren van digital oplossingen voor mobiele, zakelijke en huiselijke applicaties. En zijn gespecialiseerd in (Enterprise) Content Management Systemen, business intergration, (corporate) websites, applicaties en e-commerce.

Waar we ons in onderscheiden is naadloos intergreen van sales, marketing en management software in (bestaande) digitale platvormen.
Als inspirerende sparringpartner bezitten wij het vermogen om strategie te combineren met creativiteit en technische uitvoeringen. En helpen bedrijven en organisaties digitaal te transformeren.

Wat vind jij van dit bureau?
Deel het via

Terug naar de vorige pagina

Zo bereikt u ICIT | inspiring ideas

Prins Hendrikkade 3
8801 JK Franeker

Tel: +31 (0) 517 - 390 400

info@icit.nl

http://www.icit.nl/

ICIT | inspiring ideas op sociale media