Nieuws

Dutchwebdesign wint aanbesteding

Gepubliceerd op: 09 augustus 2013 door Dutchwebdesign

Dutchwebdesign is geselecteerd om de website van het Europees Platform te migreren naar een nieuw (opensource) CMS, we zijn trots!

Het Europees Platform

Internationaliseren is je wereld vergroten en de kwaliteit van onderwijs verbeteren. Het Europees Platform maakt internationalisering toegankelijk. Ze zijn er voor basisscholen, vmbo, havo, vwo, lerarenopleidingen en volwasseneneducatie.

Kijk over de grens

Het Europees Platform laat leerlingen over grenzen heen kijken. Als centrum voor internationalisering van het Nederlandse onderwijs stellen we leerlingen in staat Europa en de rest van de wereld te ontdekken. Maar internationaliseren heeft niet alleen voordelen voor leerlingen: internationale ervaringen geven leraren nieuwe inspiratie en een grotere motivatie voor hun werk. Daarnaast geeft het ook scholen de mogelijkheid zich positief van anderen te onderscheiden.

Migratie website

Dutchwebdesign is geselecteerd om de website, die bestaat uit 650 pagina's en 350 documenten te migreren naar een Opensource Wordpress omgeving. Deze migratie past in lijn met het streven van de (semi-)overheid om zoveel mogelijk op basis van Opensource te werken. Medio september zal de oplevering plaatsvinden.

Meer nieuws uit deze provincie