Nieuws

Open dag bij Webba op 2 november! (gratis diensten)

Gepubliceerd op: 01 november 2013 door Webba

Webba en Promo-u bieden op 2 november gratis diensten aan tijdens OBD Emmen!

Tijdens de Open Bedrijven Dag Emmen (OBD Emmen) bieden Webba en Promo-u verschillende diensten gratis aan. Zo krijgen bezoekers die op 2 november langskomen aan de Nautilusstraat niet alleen advies over hun website, teksten, vormgeving en internetmarketing maar er wordt ook ter plekke gewerkt aan verbeteringen van sites en teksten.

De OBD Emmen wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden. Webba en Promo-u deden ook de eerste keer mee. “We hebben die dag veel leuke gesprekken gevoerd met bezoekers”, vertelt Dianne Eldering van Promo-u. “Toch viel het ons op dat veel mensen niet duidelijk voor ogen hebben wat er allemaal komt kijken bij het bouwen, vullen en bijhouden van een website. Daarom pakken we het dit jaar anders aan.”

Collega’s die gespecialiseerd zijn schuiven aan

Op 2 november staan er in het kantoor van de Emmense bedrijven verschillende laptops klaar. “Bezoekers kunnen hun wensen aan ons doorgeven”, zegt Stefan Kuhl van Webba. “Willen ze bijvoorbeeld weten hoe hun website verbeterd kan worden op het gebied van vormgeving, dan schuif ik aan. Zijn er vragen over techniek of teksten, dan komen de collega’s erbij die daar gespecialiseerd in zijn.”

Complete site binnen een paar uur

Bezoekers van de OBD Emmen die geen eigen website hebben, kunnen aan de slag met de zogenoemde Basiswebsite. “Ze krijgen dan meteen feeling met ons content management systeem”, vertelt Edwin Gels van Webba. “Als zij daarbij wat hulp krijgen van ons team, dan kan er binnen een paar uur een complete site staan.” De Basiswebsites die op 2 november gemaakt worden, worden overigens niet gratis weggegeven. “Maar we bieden die dag wel een leuke kennismakingskorting aan.”

Meer informatie

De OBD Emmen begint zaterdag 2 november om 10.00 uur en is om 16:00 uur afgelopen. Het kantoor van Webba en Promo-u is te vinden aan de Nautilusstraat 3 in Emmen.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen via: 0591-71 46 99. Er zijn al 68 bedrijven die zich hebben aangemeld voor deze open dag!

Meer nieuws uit deze provincie