Nieuws

Scoor met Linkedin: tips van Estate Internet

Gepubliceerd op: 03 juli 2014 door Estate Internet

Op 19 juni jongstleden verzorgde Norbert Raupp, Senior Online Consultant van Estate Internet een kennissessie Linkedin Marketing. In deze kennissessie maakte men dieper kennis met de kansen en mogelijkheden van het grootste social media-platform voor bedrijven met zakelijke klanten.

Zo werd in gegaan op de mogelijkheden voor branding en leadgeneratie, maar kreeg men ook handige tips voor het benutten van de company page en persoonlijke pagina. Verder leerde men waar welke content het beste geplaatst kan worden en kreeg men een aantal handige take-aways om direct mee aan de slag te gaan. Benieuwd naar de tips, bekijk hier een samenvatting van de sheets. Of participeer via LinkedIn kennisdelen.

Deelnemers aan het woord:
“Voor mij was de kennissessie LinkedIn Marketing erg interessant. Het is leerzaam om samen met een groep LinkedIn gebruikers onder leiding van een professional kritisch naar LinkedIn pagina’s, profielen en functionaliteiten te kijken. Samen ontdekten we nog meer mogelijkheden en ontstonden er discussies over hoe je je bedrijf (en jezelf) het beste kunt presenteren. Veel wist ik al, maar toch veel opgestoken van de tips and tricks. Deze probeer ik nu in de praktijk te brengen en zie dat het al direct resultaat heeft! Kortom een interessante en leerzame sessie!” – mevrouw M. Gianotten (Credit Tools)

“De kennissessie heeft mij veel inzicht geboden in hoe je LinkedIn kunt gebruiken en wat valkuilen van het sociale medium zijn. Ik heb praktische kennis over onder andere groepen en showcases opgedaan die ik anders niet zomaar had verkregen. Het was een erg leerzame middag!” – mevrouw A. de Bresser (Zeskamp Best, Samenloop voor Hoop Best)

“LinkedIn ken ik vooral als een zakelijke contactennetwerk en had mij nog niet eerder verdiept in de mogelijkheden die dit platform voor bedrijven biedt. Deze sessie heeft mij inzichten gegeven die mij ervan hebben overtuigd om dit platform ook voor zakelijke doeleinden te gaan gebruiken. Estate, bedankt voor deze kennissessie! Ik doe graag nog eens mee.” – mevrouw A. Bozelie (De Content Marketeers)

Ook interesse om deel te nemen?
Dit najaar plannen we weer een kennissessie Linkedin Marketing in. Heb je interesse om hieraan deel te nemen? Stuur dan nu alvast een berichtje naar sales@estate.nl ovv kennissessie Linkedin Marketing. Je ontvangt t.z.t. de uitnodiging.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Norbert Raupp (linkedin.com/in/raupp) via 013-5350435 of n.raupp@estate.nl. Meer informatie over onze dienstverlening en kennissessies vind je op www.estate.nl.

Meer nieuws uit deze provincie