Nieuws

Showwwcase wekt interesse van (web)designers

Gepubliceerd op: 16 oktober 2015 door Webba

Ken je dat? Je hebt een fantastisch ontwerp gemaakt voor een website of logo. Het is alleen lastig om het op een leuke manier te presenteren en te laten beoordelen. Nu is er Showwwcase, speciaal voor (web)designers!

De ideale samenwerking met je klant

Meerdere ontwerpen laten zien in één systeem. Een systeem voor jou en je klant. Dat is Showwwcase. Met Showwwcase drag & drop je snel en eenvoudig je ontwerp. De link van de ontwerpen stuur je naar je klant. De klant kan duidelijk aangeven wat hem wel of niet bevalt door middel van reacties. Dat is pas interactief samenwerken!

De basis

We hebben we inmiddels de basis staan, en die basis is goed! Voeg met één klik op de knop een project toe, en met een simpele sleepbeweging je bestanden. Een vast verzamelpunt voor al je projecten. 

Nieuwe functies

Bovendien komen er nieuwe functies aan zoals:

  • Rondes: waarmee je een nieuwe versie van je ontwerp kunt laten zien maar toch de oude versie even terug kunt halen.
  • To do's: hiermee kunnen jij en je klant precies zien wat er nog moet gebeuren in 1 overzichtelijke lijst.
  • Goedkeuren: Hier kan de klant met 1 druk op de knop een ontwerpronde goedkeuren en je krijgt direct een bevestiging in je mailbox!

Voor (web)designers

Het idee was om Showwwcase voor intern gebruik te ontwikkelen. Maar vanwege het grote enthousiasme van klanten en betrokkenen is besloten de tool voor iedereen beschikbaar te maken. Volg alle ontwikkelingen op de speciaal ingerichte Facebook pagina van Showwwcase en wie weet Showwwcase jij binnenkort je werk! Het is overigens een totaal Nederlands pakket dus je klant hoeft geen cursus Engels te volgen.

 

Meer nieuws uit deze provincie