Nieuws

Showwwcase, de workflow en feedback tool voor (web)designers is live!

Gepubliceerd op: 26 februari 2016 door Webba

Na een maandenlange voorbereiding met ruim 600 uur(!) aan ontwerpen en code kloppen is Showwwcase eindelijk live. Met heel veel trots mogen we ons nieuwe paradepaardje presenteren!

Wat is Showwwcase

Showwwcase is dé online workflow en feedback tool voor (webdesigners). Het werkt ontzettend simpel. Maak gratis een account aan op Showwwcase. Vervolgens drag & drop je je ontwerpen in een project. Dat project genereert een unieke url die je naar je klant kunt sturen!

Interactief samenwerken

De klant ontvangt de link van jou naar je ontwerpen. Vervolgens kan de klant met één klik op de knop een reactie toevoegen op een onderdeel van het ontwerp. Die reactie ontvang jij weer in je mailbox. Zeg vaarwel tegen lange e-mails met onduidelijke wijzigingen, met Showwwcase maak je het visueel en interactief. Dat is pas interactief samenwerken!

Functies van Showwwcase

Momenteel zijn er al vele handige functies in Showwwcase toegevoegd:

  • Designers: voeg al je medewerkers toe aan Showwwcase en beheer vanuit 1 systeem al je projecten. Iedere designers krijgt zijn/haar persoonlijke inlog en afbeelding.
  • Projecten: een nieuw project maak je met het grootste gemak aan. Filter projecten op designer of zoek naar een project.
  • Ontwerpen uploaden: drag & drop meteen je ontwerpen en sleep ze in de gewenste volgorde. Bekijk ze direct met de handige link.
  • Rondes: Een ontwerp is afgekeurd, maar bepaalde delen zijn goedgekeurd. Maak een nieuwe ronde aan en behoudt de oude ronde waar je op terug kunt vallen.
  • Reacties: Laat de klant reageren op je ontwerp. Ontvang de reactie in je mailbox, en je kunt weer verder. Samenwerken krijgt een compleet nieuwe dimensie. Uiteraard plaats je zelf ook gemakkelijk reacties.
  • Maak links aan: Selecteer een deel van je ontwerp en laat het linken naar een ander ontwerp. Zo maak je van je ontwerp een website prototype, zonder code.
  • Overig: Showwwcase blijft continu in ontwikkeling dus suggesties zijn altijd welkom! Ook zijn wij dagelijks bezig met verbeteringen, updates etc.

Gratis account

Maak vandaag nog een gratis account aan op Showwwcase en versoepel je workflow. Like ook onze Showwwcase Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste vorderingen

 

Meer nieuws uit deze provincie