Nieuws

Geev.nl: Op naar 100% Drempelvrij

Gepubliceerd op: 30 mei 2016 door Geev

Ons doel: Een betere website voor iedereen, op ieder moment, op ieder device en overal bereikbaar! En dat begint natuurlijk bij onze eigen website. Geev.nl gaat voor volledig toegankelijk.

We maken natuurlijk al kaaj goeie websites. Dat doen we al jaren. Maar we willen nog net een stap zetten voor onze opdrachtgevers. 

De laatste maanden hebben we veel geïnvesteerd op het gebied van accessibility. We volgenden trainingen, nodigden specialisten uit en schreven al diverse blogs over toegankelijkheid en drempelvrij. Allemaal met 1 duidelijk doel...

Een betere website voor iedereen

Ons streven is om in 2017 al onze websites toegankelijk te maken. Nu is dat nog maar 90% van de websites die we opleveren. Wij maken van toegankelijkheid onze standaard, van "ontoegankelijk" een uitzondering. 

Sneller, beter vindbaar en overzichtelijker

Onze websites worden er gewoon beter door. Nettere code, rete snel geladen, beter vindbaar (SEO) en overzichtelijker voor iedereen. Ook als je (kleuren)blind, slechtziend, doof, verlamd, autistisch, dyslectisch of snel afgeleidt bent. 

Toegankelijkheid is voor iedereen, niet alleen als je een beperking hebt.

Het Drempelvrij Keurmerk voor Geev.nl

Zojuist hebben we de aanvraag verzonden voor keuring van onze eigen website geev.nl door Stichting Accessibility. En als alles goed gaat is Geev binnenkort 1 van de weinige webdesigners in Nederland met een Drempelvrij keurmerk. 

We vinden het belangrijk om hier mee te pronken. Zo creëren we awareness voor accessibility. We hopen natuurlijk dat andere bedrijven ons gaan volgen, want acessibility is belangrijk voor iedereen. Doe jij ook mee?

Nieuwsgierig over de certificering? We houden je graag op de hoogte via Facebook en Twitter. Of check eens geev.nl.

Meer nieuws uit deze provincie