Nieuws

Met een gerust hart op vakantie, week van de veiligheid

Gepubliceerd op: 27 juni 2017 door Geev

De laatste week van juni staat bij Geev het teken van veiligheid. Waarom een “week van de veiligheid”? Wij zijn namelijk van mening dat elke website veiliger kan. Ook jouw website.

Natuurlijk besteden we normaalgesproken al veel aandacht aan de websites die wij maken. Tijdens de week van de veiligheid richten we ons volledig op de veiligheid en nemen we websites van onze klanten eens grondig onder de loep. Wij doen dit door middel van een security scan, waarbij we een veiligheidsrapport opstellen met daarin onze bevindingen en adviezen.

“Elke website kan veiliger. Ook jouw website.”

Het doel van de week van de veiligheid is ook het bewust maken. Gedurende de week delen we dagelijks waardevolle tips via onze Facebook en Twitter. Op onze website kun je terecht voor blogs waarin je tips vindt voor een veiligere website. Wil jij je WordPress website ook beter beveiligen? Houd ons dan goed in de gaten.

Met een gerust hart op vakantie

Waarom is de week van de veiligheid pas in de laatste week van juni? Nou dat is simpel, zo kun je met een gerust hart op vakantie. Over de veiligheid van je website hoef je jezelf dan in ieder geval geen zorgen te maken.

Voor meer informatie over de week van de veiligheid en wat we voor jou en je website kunnen betekenen, volg ons op Facebook en Twitter. Of neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag.

Meer nieuws uit deze provincie