Gepubliceerd op: 27 juni 2017 door Geev
De laatste week van juni staat bij Geev het teken van veiligheid. Waarom een “week van de veiligheid”? Wij zijn namelijk van mening dat elke website veiliger kan. Ook jouw website.
Natuurlijk besteden we normaalgesproken al veel aandacht aan de websites die wij maken. Tijdens de week van de veiligheid richten we ons volledig op de veiligheid en nemen we websites van onze klanten eens grondig onder de loep. Wij doen dit door middel van een security scan, waarbij we een veiligheidsrapport opstellen met daarin onze bevindingen en adviezen.
Het doel van de week van de veiligheid is ook het bewust maken. Gedurende de week delen we dagelijks waardevolle tips via onze Facebook en Twitter. Op onze website kun je terecht voor blogs waarin je tips vindt voor een veiligere website. Wil jij je WordPress website ook beter beveiligen? Houd ons dan goed in de gaten.
Waarom is de week van de veiligheid pas in de laatste week van juni? Nou dat is simpel, zo kun je met een gerust hart op vakantie. Over de veiligheid van je website hoef je jezelf dan in ieder geval geen zorgen te maken.
Voor meer informatie over de week van de veiligheid en wat we voor jou en je website kunnen betekenen, volg ons op Facebook en Twitter. Of neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag.
Wij zijn een creatief bureau gevestigd in Tilburg. Geen jonge honden, maar online specialisten uit de tijd van voor Google en Hyves, helemaal up-to-date en gek op de laatste trends en web-standaarden.
Gepubliceerd op: 02 augustus 2021
Overstappen van telecomprovider met behoud van telefoonnummer is makkelijk. Overstappen van websitebouwer met behoud van uiterlijk kan voor problemen zorgen. De opdrachtgever denkt vaak dat de website van hem is, omdat hij er voor betaald heeft. De websitebouwer ziet dat vaak anders. Hij heeft er zijn ziel en zaligheid in gestopt dus is het van hem.
Gepubliceerd op: 29 juli 2021
U werkt vast met meerdere mensen of bedrijven samen aan meerdere projecten. Laten we als voorbeeld een website nemen waar u gezamenlijk aan werkt. Of zelfs zoiets eenvoudigs als een Facebookpagina. Uit onderstaande casus blijkt tot welke ellende het kan leiden als u die samenwerking niet goed vastlegt. Weliswaar is het een wat oudere casus (2019), maar ik gebruik hem toch omdat hij zo illustratief is.
Gepubliceerd op: 03 november 2017
Hoe het ook tegenwoordig ook gesteld mag zijn, iedereen heeft het recht om fouten te herstellen. De hoofdregel van ons recht is dan ook dat je van een overeenkomst af kan als de ander wanpresteert, mits je de ander eerst in gebreke hebt gesteld.
Gepubliceerd op: 27 september 2017
Grappen maken mag, we hebben vrijheid van meningsuiting. Op het moment dat concurrenten grappen over elkaar gaan maken – zeker als die op internet staan en viral gaan - kan dat geld kosten, en wordt de rechter er vaak bijgehaald om de grenzen te bepalen.