Vacatures

Footsteps zoekt afstudeerders

Geplaatst door Footsteps op 11-09-2010

Opleidingniveau('s):HBO

Beste HBO student! Footsteps is op zoek naar afstudeerders die zich willen in zetten voor het volgende

Marketing

Dit komt neer op het onderzoeken van de huidige markt en de potentiele markt. De corporate identity dient te worden geanaliseerd en deze dient afgezet te worden tegen het huidige corporate image. Bij de marktanalyse dient men ook branches te verkennen waarin Footsteps bruikbaar kan zijn als CMS systeem. Tevens zal de inzetbaarheid van het CMS moeten worden geanalyseerd. Leermomenten zijn het meedraaien in een professionele organisatie en de begeleiding van een ervaren marketeer.

Ontwerp

Dit punt houd tweerlei in; aan de ene kant zal je onderzoek moeten verrichten naar de laatste trends op het gebied van ontwerp en flash gebruik. Daarnaast zal je deze technieken moeten toepassen tijdens de opdrachten van klanten. Leermomenten zijn vooral te zoeken in het klantcontact en het samenwerken met een ervaren vormgever.

Techniek

Dit komt neer op het programmeren van PHP modules voor ons huidige CMS Footsteps. Je kan je gedachten de vrije gang laten gaan als het gaat om gemiste functionaliteiten binnen het content management systeem. Gedegen PHP kennis is hiervoor vereist.

Je kan van Footsteps goede begeleiding verwachten wat betreft je stagegang. Footsteps heeft al meer dan 6 jaar ervaring met stagiares uit verschillende opleidingen. Lijkt het je wat? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Wat vind jij van deze vacature?
Deel het via

Terug naar de vorige pagina