Vacatures

Stage Online Marketing & Communicatie

Geplaatst door Gopublic op 20-08-2013

Studierichting(en):Communicatie, Online Marketing, Media

Opleiding(en):Communicatie, Nieuwe Media

Opleidingniveau('s):HBO

Startdatum:Per direct

Einddatum:In overleg 3-6 maanden

Gopublic is op zoek naar een stagiaire voor communicatie en marketing. Omdat we onszelf als Gopublic steeds meer op de kaart willen zetten bij non-profit organisaties hebben we een stageplek voor een HBO-communicatie en/of marketingstudent(e).

Wij zoeken een medewerker communicatie en marketing. Je gaat meewerken aan het opstellen van een pro-actief communicatieplan. Dit houdt in dat je nadenkt over onze externe communicatie, onze relaties met bestaande klanten, social media en de Gopublic website.

Daarnaast houdt de stagiair zich bezig met ondersteunende activiteiten op het gebied van new business en communicatie. Deze werkzaamheden zijn o.a.:

  • Het schrijven van blog en/of persberichten voor de Gopublic website
- Het actief uitdenken van een social media strategie en dit ook implementeren
  • Actief op zoek naar mogelijkheden om voor Gopublic publicity te genereren.
  • Assisteren bij het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van verschillende online marketing acties

Wie zoeken we?

Ben je 3e jaars student met een marketing of communicatie gerichte opleiding en ben je op zoek naar een meewerkstage van 5 maanden? Heb je affiniteit met internet, websites, design en social media? Dan zoeken we jou! Stagevergoeding in overleg.

Profiel

  • marketing/communicatie gerichte HBO-opleiding
  • creatief ingesteld en 'out of the box' kunnen denken
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • proactief, nieuwsgierig en communicatief vaardig
  • basiskennis van online media
  • in staat zelfstandig te werken en zelf ideeën te zien en te realiseren.

 

Over gopublic

Gopublic is een full service internetbureau. We helpen onze opdrachtgevers het internet optimaal in te zetten en zo interactie te creëren tussen u en uw doelgroep.


GoPublic bedenkt en ontwikkelt frisse en werkende internet en communicatie oplossingen. Dit doen we met name voor de (semi)publieke sector. We denken mee met onze opdrachtgevers om processen binnen de organisatie, praktijk of instelling te automatiseren en op deze manier tijd en geld te besparen. We maken de soms complexe materie die het internet kan zijn graag toegankelijk en vooral begrijpelijk.

Bij GoPublic draait het om onze opdrachtgever. We hebben geleerd dat de behoeften van onze opdrachtgevers nu eenmaal niet over een kam te scheren zijn. Samen met de opdrachtgever zoeken we naar de beste oplossing. En dat is vaak maatwerk. We luisteren graag eerst eens goed naar de klant en wat de huidige problemen zijn. Vervolgens denken we mee in hoe we deze problemen kunnen tackelen door processen te stroomlijnen, te automatiseren en te vereenvoudigen.

Interesse? 

Spreekt deze functie je aan, stuur je motivatie met je CV naar Jurjen van Houwelingen (Jurjen@gopublic.nl )

 

Wat vind jij van deze vacature?
Deel het via

Terug naar de vorige pagina