One Shoe

One Shoe is een full service advertising and digital agency. One Shoe combineert haar DNA, bestaande uit strategie, concept, creatie, technologie en content, om de opdrachtgever bij te staan bij het creëren van doelgerichte oplossingen en het creëren van hun volledige offline en online brand en/of product experience. Of het nu om campagnes, platformen, portals, apps, storytelling of e-commerce gaat, One Shoe creëert de boodschap,  de content en het medium.

One Shoe is een full service advertising and digital agency. One Shoe combineert haar DNA, bestaande uit strategie, concept, creatie, technologie en content, om de opdrachtgever bij te staan bij het creëren van doelgerichte oplossingen en het creëren van hun volledige offline en online brand en/of product experience. Of het nu om campagnes, platformen, portals, apps, storytelling of e-commerce gaat, One Shoe creëert de boodschap, de content en het medium.

One Shoe is in 6 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend bureau met meer dan 40 professionals uit diverse disciplines. 

Allways Connected Consumer = Any time, Any place, Any Medium, 

One Shoe gelooft dat, door de aanwezigheid van een “Allways Connected Consumer”, en de hoge snelheid waarmee innovaties het media en communicatie landschap veranderen, merken een plek moeten verwerven binnen de levens van hun doelgroep. Toegevoegde waarde bieden en het vervullen van merkbeloftes staan hierbij centraal.

 

 

Wat vind jij van dit bureau?
Deel het via

Terug naar de vorige pagina

Zo bereikt u One Shoe

Janskerkhof 16
3512 BM Utrecht

Tel: +31302317521
Fax: +31302317521

info@oneshoe.nl

http://www.oneshoe.nl

One Shoe op sociale media