Nieuws

wijzonol.nl genomineerd voor Best Corporate Website 2014

Gepubliceerd op: 04 april 2014 door Triggerfish! online activatiebureau

YES! Triggerfish is met de nieuwe www.wijzonol.nl is genomineerd voor 'Best Corporate Website 2014' bij de Dutch Interactive Awards!!!

Op 15 mei gaan we in het Krasnapolsky de strijd aan met de andere genomineerden: Cordaid (Fabrique), Eneco Express (GuiltyPeople), Koninklijke Wagenborg (iWink) en HEINEKEN International (eFocus)

DIA

Op 15 mei a.s. worden voor het vijfde jaar dé prijzen uitgereikt voor het allerbeste interactieve werk van het afgelopen jaar tijdens de Dutch Interactive Awards (DIA). Met deze vijfde editie is de DIA uitgegroeid tot de awardshow voor de interactieve branche. Met als grote onderscheid dat niet alleen wordt gekeken naar design en creativiteit, maar ook naar resultaat en de bouw van het project.

Ook dit jaar bestaat de onafhankelijke jury weer uit zwaargewichten binnen online commerce en media. Zij zorgen dat alleen de crème de la crème van de digitale industrie met een Dutch Interactive Award naar huis toe gaat! In totaal worden twaalf awards uitgereikt op het gebied van communicatie, e-commerce en marketing. 

De nominatie: wijzonol.nl

De nieuwe strategie is volledig gebaseerd op de behoefte van de bezoeker. Of dit nu een vakschilder, timmerfabrikant of architect is. Iedereen krijgt snel een antwoord op de vraag: what’s in it for me? Concreet betekent dit dat we de communicatie van inside-out (productniveau) naar outside-in (de benefits voor de doelgroepen) hebben ingericht met slimme routes én communicatielijnen voor de twee hoofddoelgroepen (professional & consument) en tientallen professionele subdoelgroepen (timmerfabrikant, woningcorporatie, etc).

Met de doelgroepspecifieke aanpak bewijst Wijzonol ook online dat ze snapt waar hun klanten behoefte aan hebben. Niet gedacht vanuit het product maar wat haar klanten willen bereiken. Een professional moet je immers andere vragen stellen om tot het juiste product te komen dan een consument die niet alleen verf, maar ook advies en inspiratie zoekt om zijn interieur opnieuw kleur te geven. 

Beleving van een bijna 100 jaar oud familiebedrijf

Wijzonol is een bijzonder merk met een onderscheidend verhaal. In een wereld waar de ‘over het bedrijf’-pagina’s vaak een onderbelicht onderdeel is, hebben we deze kans voor Wijzonol aangepakt om de bezoeker in een visueel verhaal mee te nemen in de belevingswereld van een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar de beste verf maakt voor oer-hollandse weersomstandigheden.

Bekijk het resultaat

Ben je benieuwd waarom deze site als één van Nederlands vijf beste corporate sites genomineerd is?

Check de case: http://bit.ly/1dJv2Rq      Check de site: http://www.wijzonol.nl

Meer nieuws uit deze provincie