Nieuws

Webba wil ruim 6 miljoen internetgebruikers bedienen met Berekenen.nl

Gepubliceerd op: 15 juli 2014 door Webba

Berekenen.nl. Zo heet het nieuwe concept van Webba uit Emmen. Het internetbureau heeft een website ontwikkeld waar bezoekers diverse berekeningen kunnen laten uitvoeren.

“Het is ons doel dat de site binnen een jaar over ruim 500 berekenmodules beschikt”, vertelt Stefan Kuhl van het internetbureau. Met Berekenen.nl wil Webba jaarlijks ruim 6 miljoen internetgebruikers bedienen.

Het team van Webba werkt veel aan eigen innovatieve concepten zoals Berekenen.nl. Stefan: “Natuurlijk doen we dit om de markt te bedienen, maar ook om er zelf van te leren. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die allemaal een eigen specialisme hebben. Hoewel iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft binnen het concept, moeten we er samen een succes van maken. En dat is dan ook precies wat we met Berekenen. nl gaan doen.”

Enorme vraag naar berekeningen

Volgens Stefan is er online een enorme vraag naar berekeningen. “Google registreert jaarlijks miljoenen zoekopdrachten die gerelateerd zijn aan het woord ‘berekenen’. We willen deze groep optimaal bedienen. Daarom is Berekenen.nl een website geworden die je eenvoudig kunt gebruiken op zowel desktop, laptop, tablet als mobiel. Hoewel er plek is voor honderden ‘rekentools’, blijft Berekenen.nl altijd overzichtelijk en snel.”

Dé online verzamelplaats voor berekeningen

Momenteel bevat Berekenen.nl ruim 100 verschillende tools waarmee de meest uiteenlopende berekeningen gedaan kunnen worden. Denk hierbij aan het berekenen van de BMI, hypotheek, huurtoeslag en bijvoorbeeld BTW. Webba wil binnen een jaar honderden andere rekentools aan de site toevoegen en daarmee ruim 6 miljoen internetgebruikers bedienen.

Meer nieuws uit deze provincie